ACB - Težak poraz Valensije, nova pobeda Unikahe

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB - Težak poraz Valensije, nova pobeda Unikahe

Solidne partije srpskih košarkaša.

Fuenlabrada je slavila protiv Huventuda u gostima, odlično su pobednici rasporedili poene, a najefikasniji je bio Mark Garsija sa 18 poena. Francisko Kruz je dodao 14, Marko Popović 12. Kod domaćina najbolji Doson sa 17 poena, Laprovitola je imao 13.

Valensija koja je ne tako davno osvojila i prvenstvo, danas je doživela jedan od najubedljivijih poraza poslednjih godina.

Poraženi su od ekipe Iberostar Tenerife 100:66, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Beiran je briljirao sa 21 poenom, 19 je postigao Abromaitis. Kod Valensije Dubljević po nekom običaju je bio najbolji sa 17 poena, isto koliko je imao i Garsija.

Unikaha je stigla do nove pobede, sedme u devet mečeva i zauzima poziciju odmah iza Reala i Barselone koji imaju po jedan poraz.

Slavili su protiv Andore sa 95:84 u gostima, Roberts je bio odličan sa 20 poena, Šermadini je imao 17, Lesor 12, a Dragan Milosavljević za 25 minuta 4 poena, 4 skoka i 4 asistencije.

Kod domaćina Oliver Stević dobar, 12 poena, a 15 je imao Dilan Enis.

Pobedu u gostima je ostvarila i Manresa, oni su slavili protiv Burgosa sa 74:82. Dion Tompson je ostvario dobar učinak, imao je 17 poena, a Goran Huskić je ubeležio 14 poena. Ognjen Jaramaz 8 poena.

Kod pobednika Dragović 13 poena, Tulson 19, a Renfro 10.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Endesa: Silna Barsa poništila odličnog Jankovića, Baskoniji evroligaški derbi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2018

Barsa prati Real u stopu! Večiti rivali nastavljaju da dominiraju Endesa ligom i imaju po osam pobeda i jedan poraz u prvih devet kola. Ekipa Svetislava Pešića je danas bila baš ubedljiva na gostovanju protiv Estudijantesa. Barsa je na poluvremenu vodila 21 razlike i na kraju slavila 101:84. Tomić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.