ABA kaznila srpske arbitre zbog suđenja u Zadru

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA kaznila srpske arbitre zbog suđenja u Zadru

Nezadovoljstvo koje su Dalmatinci pokazali posle poraza njihovih ljubimaca u meču protiv Širokog, pokazalo se kao opravdano.
Naime, kako je objavljeno na sajtu ABA lige, naši arbitri Milija Vojinović, Aleksandar Glišić i Makedonac Aleksandar Milojević dobili su negativne ocene za posao u Zadru i zbog toga su sankcionisani.
Pomenute sudije neće biti delegirane naredna tri meča, a Vojinović neće biti prvi sudija do daljnjeg.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA liga suspendovala srpske sudije

Izvor: Kurir, 07.Feb.2013

Aleksandar Glišić bez posla naredna tri kola, a Milija Vojinović do daljeg..Srpske sudije Milija Vojinović i Aleksandar Glišić su posle poraza Zadra od Širokog bile na meti domaćih navijača, a sudeći po odluci regionalne košarkaške ABA lige imali su razgog da budu nezadovoljni...Naime, Vojinović...

Nastavak na Kurir...

ABA: Kažnjene srpske sudije

Izvor: Sportal.rs, 07.Feb.2013

Srpske sudije Milija Vojinović (na slici desno) i Aleksandar Glišić (na slici levo), kao i makedonski arbitar Aleksandar Milojević, suspendovani su na tri utakmice u ABA ligi zbog lošeg suđenja

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.