ABA: Stotka Mege za kraj, uz dabl-dabl Jokića

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: "Stotka Mege" za kraj, uz "dabl-dabl" Jokića

Košarkaši Mega Leksa pobedom su završili ligaški deo takmičenja u Jadranskoj ligi. Učenici Dejana Milojevića u dvorani u Sremskoj Mitrovici, pred 1.500 navijača, savladali su Igokeu sa 100:96, u 26. kolu Regionalnog takmičenja.

Najefikasniji u redovima Mege bili su Nikola Jokić sa 28 poena i 15 skokova, dok je Rade Zagorac dodao 16. Kod Igokee najbolji bio je Bredli Heslip sa 28 poena.

Mega Leks je trenutno na devetom mestu na tabeli sa 11 pobeda i 15 poraza, dok je Igokea na 11. poziciji sa dve pobede manje.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Mege nad Igokeom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2015

 Košarkaši Mega Leksa pobedom su završili ligaški deo takmičenja u Jadranskoj ligi, pošto su večeras pobedili Igokeu sa 100:96 u 26. kolu regionalnog takmičenja...Najefikasniji u ekipi Dejana Milojevića bili su Nikola Jokić sa 28 poena i 15 skokova, dok je Rade Zagorac dodao 16. U poraženoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Revija koševa u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2015

Košarkaši Igokee porazom od Mega Leksa (96:100) završili su sezonu u ABA ligi. Aleksandrovčani su pružili odličnu partiju u Sremskoj Mitrovici, ali ni ona nije bila dovoljna da bi se savladao izuzetno raspoloženi domaćin...Utakmica je obilovala atraktivnim potezima igrača oba tima, a gledaoci...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.