ABA: Petog i poslednjeg deli JEDNA pobeda!

Izvor: Mondo, 11.Jan.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Petog i poslednjeg deli JEDNA pobeda!

Energična Igokea pobedila kod kuće Mega Leks, 80:75. Pogledajte kako izgleda tabela sedam kola pre kraja.

Foto: ABA liga/Igokea/Nenad Vuruna

Poslednja utakmica 19. kola ABA lige dodatno je učvrstila već uvreženo mišljenje - ove sezone gledaćemo borbu za opstanak do poslednjih minuta regularnog dela!

Potrebno je detaljno pogledati istoriju Jadranske lige da bi se došlo do sličnog izgleda tabele u prethodnim sezonama, jer u ovom trenutku sve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izuzev prve četiri deli jedna pobeda.

Petoplasirani MZT ima skor 8-11, a do večeras poslednjeplasirana Igokea ostvarila je sedmi trijumf, predvođena Vukom Radivojevićem i Danilom Šibalićem, koji su postigli po 21 poen.

IGOKEA - MEGA LEKS 80:75 (25:17, 19:19, 25:26, 11:13)

Dakle, sa jedne strane bilo bi veliko iznenađenje da u plej-ofu ne igraju Budućnost protiv Mega Leksa i Cedevita protiv Zvezde, a sa druge je nemoguće bar nagovestiti ko će biti najugroženiji u foto-finišu, kada je praktično deset timova u borbi za opstanak.

Mega Leks je večeras mogao da značajno zakomplikuje sudbinu tima iz Laktaša, ali bez Danila Nikolića, Alfa Kabe i još neoporavljenog Radeta Zagorca nije uspela da osvoji bodove u Republici Srpskoj.

Naspram sebe, tim Dejana Milojevića imao je domaćina koji je u odlučujućim momentima odbijao napade momaka u roze dresovima, pre svega trojkama Radivojevića (5/11) i Šibalića (4/10), koji su bili i najbolji strelci.

U poraženom timu, kome je trećeplasirana Zvezda večeras ponovo odmakla na dve pobede, uz bolji međusobni skor, istakao se Ognjen Jaramaz, sa 22 poena (4/9 za tri), pet skokova i četiri asistencije.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Igokea bolja od Mega Leksa

Izvor: TV Arena Sport, 12.Jan.2016, 00:28

Igokea je pobedila kod kuće Mega Leks rezultatom 80:75...Sjajna debitantska partija Šibalića sa 21 poenom uz sedam skokova, po dve asistencije i ukradene lopte presudila je Mega Leksu...U njegovom ritmu bio je Vuk Radivojević sa 21 poenom i osam skokova, Krstić je dodao 14 poena, dok su vodeći...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.