ABA - Mega slavila u poslednjoj utakmici

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mega slavila u poslednjoj utakmici

Košarkaši Mega Bemaxa pobedom su završili takmičenje u ligaškom delu regionalnog šampionata.

Ekipa Dejana Milojevića stavila je tačku na tekuću sezonu u regionalnom šampionatu pobedom nad šampionom Bosne i Hercegovine.

Mega je u hali "Pinki" savladala Igokeu rezultatom 99:87 (31:16, 19:26, 20:27, 29:18) i tako trijumfalno završila sezonu u ABA ligi.

Silovit početak meča i 31 poen u prvoj deonici rezultirao je opuštanjem domaćeg sastava u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je Igokea iskoristila da uhvati priključak i da povede sredinom treće četvrtine.

Mega je ipak dodala gas u završnici treće i na startu poslednje deonice pa je na kraju zasluženo stigla do osmog trijumfa u ABA ligi.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Goga Bitadze (18 pts, 5 sk, 2 as) i Nikola Mišković (17 pts, 3 sk), dok je ekipi Igokee Dominik Artis postigao 23 poena i zabeležio 10 asistencija.

Mega Bemax završava takmičenje na devetom mestu na tabeli sa skorom 8-14.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.