ABA LIGA SAOPŠTILA: Vidite KADA će se igrati polufinale i finale - svi termini

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 17:10

ABA LIGA SAOPŠTILA: Vidite KADA će se igrati polufinale i finale - svi termini

Sam finiš sezone.

Plej-of košarkaške ABA lige počinje 3. maja i trajaće najkasnije do 27. maja, sopšteno je danas iz regionalnog takmičenja.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

Prve dve utakmice polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraće se 3. i 7. maja, a eventualna majstorica zakazana je za 11. maj.

Finalna serija će, u zavisnosti od rezultata u polufinalu, početi 11. ili 15. maja.

U slučaju da se u finalnoj seriji igra peti meč, pobednik ABA lige će biti poznat 23. ili 27. maja.

Plasman u plej-of ABA lige osigurale su ekipe Budućnosti, Crvene zvezde i Igokee, dok se za poslednje mesto bore Mornar iz Bara i Cedevita Olimpija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.