ABA LIGA: ’Panteri’ sa Ostinom ’potopili mornare’ (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: ’Panteri’ sa Ostinom ’potopili mornare’ (VIDEO) (FOTO)

Tim iz Železnika još uvek ne zna za poraz u ovoj godini, debitovao je i Ajzea Ostin.
Pred skoro 1000 gledalaca u predgrađu Beograda, Barani su bolje otvorili duel i imali minimalnu prednost koju su sačuvali do kraja prvih 10 minuta. FMP je do poluvremena pojačao ritam, ali je Mornar i dalje igrao dobro te je i na pauzi prednost bila skoro nepromenjena.
FOTO: STARSPORT Usledio je odlučujući deo utakmice, furioznom igrom u trećoj četvrtini je FMP stigao do preokreta, a kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i do ubedljive prednosti koju je očuvao do kraja iako je gostujući tabor u par navrata zapretio u poslednjoj deonici.
TAMNOPUTA LETELICA: Neverovatno kucanje igrača FMP-a u Železniku (VIDEO)
Džona Bolden je bio najbolji u pobedničkoj ekipi, imao je 22 poena i šest asistencija, pratio ga je Apić sa 19 poena, dok je Čović imao 13. Ajzea Tomas je za 12 minuta igre upisao devet poena i četiri skoka na debiju u ABA ligi.
VELIKI TRENUTAK: Pogledajte prve poene Ostina u Srbiji (VIDEO)
FOTO: STARSPORT Što se Mornara tiče, Džouns je imao 24 poena, Tejtum je dodao 13, Bakić je ubacio 12, a Elis 11.
(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

ABA j.t.d. liga, 18. kolo
Petak:
MZT Skoplje – Zadar 92:65
Subota:
Budućnost – Igokea 75:60
Karpoš – Cibona 76:70
Nedelja:
Cedevita – Mega Leks 89:85
Crvena zvezda – Krka 79:62
Olimpija – Partizan 74:68
FMP Železnik – Mornar 92:85



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post ABA LIGA: ’Panteri’ sa Ostinom ’potopili mornare’ (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.