Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Mornar pobedio za kraj

Košarkaši barskog Mornara pobedili su večeras u Skoplju MZT sa 69:63 (18:16, 17:15, 21:10, 13:22), u pretposlednjoj utakmici ligaškog dela Jadranske lige.

Utakmica nije imala takmičarski značaj. Mornar je debitantsku sezonu u Jadranskoj ligi završio na osmom mestu, sa 10 pobeda, koliko imaju i FMP, Karpoš Sokoli i Olimpija, ali ekipa iz Bara ima bolji učinak od njih u medjusobnim susretima.
MZT je sezonu završio sa osam pobeda, koliko ima i Krka, ali je makedonska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipa bolja u medjusobnim susretima, tako da je zauzela pretposlednje mesto i ostala u ligi.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lamot Džons sa 20 poena, dok je Boris Bakić završio meč sa 15 poena, četiri ukradene lopte i tri asistencije. MZT je predvodio Đordje Drenovac sa 21 poenom.
Ligaški deo Jadranske lige završava se večerašnjom utakmicom Crvena zvezda-Budućnost.
The post ABA LIGA: Mornar pobedio za kraj appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.