ABA LIGA: Majstorica će ODLUČITI poslednjeg učesnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 20:58

ABA LIGA: Majstorica će ODLUČITI poslednjeg učesnika

Duel je na programu 20. maja.

Košarkaši Splita su slavili u Sarajevu protiv Sparsa sa 84:64 i izborili su majstoricu u baražu ABA lige koja je na programu 20. maja. Prednost domaćeg parketa imaće tim iz Dalmacije.

Izabranici Miodraga Kadije, igrači Sparsa, dobro su otvorili drugi meč baraž serije, pa su poveli sa 12:5, ali do poluvrema su Splićani okrenuli (35:39).

U nastavku su dominirali i došli do ubedljive pobede i šanse da na svom parketu izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opstanak u elitnom rangu.

Najefikasniji u sastavu tima iz Dalmacije, bili su Marin Marić sa 16 poena i 10 skokova, Roko Leni Ukić i Toni Perković sa po 14, odnosno Luka Babić sa 12 poena. Kod Sparsa, raspoloženi za igru u napadu, bili su Nedim Buza sa 12, Kenan Kamenjaš sa 11 i Amar Gegić sa po devet poena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.