ABA LIGA: Cedevita furioznom prvom četvrtinom savladala Megu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 20:31

ABA LIGA: Cedevita furioznom prvom četvrtinom savladala Megu

Sve je bilo rešeno posle prvih 10 minuta.

Košarkša iCedevita Olimpije savladali su ekipu Mege sa 85:70 (26:11, 17:23, 19:18, 23:18) u okviru 26. kola ABA lige. Cedevita trenutno ima skor od 17 pobeda i osam poraza uz jedan meč manje koji treba da odigra sa Crvenom zvezdom, dok je Mega ligaški deo okončala sa učinkom 12-14.

Pitanje pobednika je slovenački tim praktično rešio u prvoj četvrtini koju je dobio sa 26:11. Pokušala je Mega u nastavku da odgovori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspela u nekoliko navrata da smanji zaostatak, ali ne i da ozbiljnije pripreti pa je Cedevita Olimpija stigla do zaslužene pobede.

Najbolji u Cedeviti bio je Matic Rebec sa 17 poena, a Karlo Matković je postigao 15. U redovima Mege su najefaiksniji sa po 16 poena bili Ahmad Rori i Nikola Đurišić.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.