Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 19:08

ABA LIGA: Barani GURAJU Zvezdu na prvo mesto

Budućnost odigrala sve mečeve.

Košarkaši Mornara savladali su Budućnost sa 100:92 (20:31, 37:24, 25:18, 18:19) i tako je tim iz Bara ostao u borbi za plej-of, a Podgoričani će najverovatije krenuti u doigravanje sa pozicije dva.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na GG3+ kvota 2,05Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Do trijumfa su ih predvodili Pulen sa 32 poena i Nidam sa 20.

U poraženom sastavu istakli su se Kobs sa 26, Edžim sa 17 i Rid sa 15 poena.

Ova pobeda može dovesti Crvenu zvzedu na prvo mesto, pošto sada Beograđani samo treba da pobede u dve naredne utakmice (gostovanje Krki i Zadru) i biće prvi.

Zakuvalo se i oko plasmana u plej-of. Sada Igokea ima šest poraza, a Mornar i Cedevita po sedam. Barani u poslednjem kolu dočekuju tim iz Aleksandrovca, dok Cedevita igra kod kuće sa Megom i gostuje Ciboni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.