ABA: Cvetković vodio MZT do pobede protiv Solnoka

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Cvetković vodio MZT do pobede protiv Solnoka

Makedonski MZT zabeležio je drugu pobedu u ABA ligi ove sezone, prvu pod vođstvom novog trenera Vrbice Stefanova, koji je dva dana ranije na klupi zamenio Zmaga Sagadina. Skopski tim je na svom terenu savladao mađarski Solnok rezultatom 74:58 (11:10, 18:18, 18:14, 27:16) i tako se izjednačio sa današnjim protivnikom po broju pobeda.

Najzaslužniji za takav epilog meča bio je srpski plejmejker Aleksandar Cvetković, koji je postigao 14 poena, ali i zabeležio 7 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i 3 ukradene lopte, ostvarivši indeks 23. Isti broj poena postigao je Živčević.

Posle tri ujednačene deonice tokom kojih je domaći tim stekao minimalnu prednost, odmah na početku odlučujućeg perioda serijom 12:1 makedonski tim se potpuno rezultatski odvojio od rivala i rutinski priveo meč kraju.

U gostujućoj ekipi Stefan Sinovec je bio najbolji sa 16 poena.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.