ABA - Čović zapalio mrežice u Laktašima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Čović zapalio mrežice u Laktašima! (foto)

Predvođeni nezaustavljivim Filipom Čovićem košarkaši FMP Železnika upisali su šestu pobedu u ABA ligi, a drugi uzastopni trijumf ostvarili su na gostovanju Igokei.

Košarkaški klub FMP Železnik savladao je kao gost Igokeu rezultatom 84:74 (27:22, 19:11, 23:27, 15:14) u poslednjoj utakmici 17. kola regionalne ABA lige.

Pre početka poslednje utakmice 17. kola regionalne ABA lige košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Igokee i FMP Železnika okupili su se na centru terena i istakli transparent u čast Dana Republike Srpske.

Na tribinama je razvijena zastava Republike Srpske, a utakmicu je uživo pratio i predsednik Milorad Dodik.

Gosti iz Železnika gradili su pobedu tokom prve tri deonice, dozvolivši domaćinu da samo u tri navrata za 30 minuta igre dođu do egala ili minimalne prednosti.

Prvu dvocifrenu prednost "Panteri" su imali na kraju prvog kvartala, a serija 8:0 omogućila im je da na veliku pauzu odu sa prednošću od 13 poena.

@BCIgokea #FMP #DanRepublike #9.januar pic.twitter.com/9Z1z9QHUkt

— Igokea (@BCIgokea) January 10, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović i Bolden vodili FMP do bitne pobede

Izvor: RTS, 10.Jan.2017

Košarkaši FMP-a pobedili su kao gosti ekipu Igokee rezultatom 84:74 u okviru 17. kola regionalne Jadranske lige. . .FMP je zabeležio svoju šestu pobedu u 17 odigranih kola, kojom se bar na kratko odvojio sa začelja tabele...

Nastavak na RTS...

ABA LIGA: Raspucani Čović vodio ‘pantere’ do pobede protiv Igokee

Izvor: HotSport.rs, 10.Jan.2017

Ekipa FMP-a iz Železnika ostvarila je važnu pobedu, na gostovanju u Laktašima rezultatom 74:84 (22:27; 11:19; 27:23; 14:15).. . Izabranici Branka Maksimovića su do ove pobede stigli posle velike borbe u poslenjoj deonici, iako su pitanje pobednika mogli da reše i znatno ranije.. Posle izjednačene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.