ABA 2 - Srbija sa dva predstavnika na F4

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA 2 - Srbija sa dva predstavnika na F4

Srbija će na završnom turniru druge ABA lige u Čačku imati dva predstavnika, a pored Borca i Vršca nastupiće još Krka i Primorska.

Kolo pre kraja ligaškog dela druge ABA lige kompletiran je spisak učesnika završnog turnira koji će biti održan u Čačku.

Borac je večeras savladao Bosnu (87:68) ali ni kolo pre kraja nije overio prvo mesto na tabeli jer i Vršac dobio Teodo iz Tivta (91:67) i zadržao teoretske šanse da u poslednjem kolu preskoči Čačane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kolo pre kraja Borac ima trijumf više od Vršca i Krke ali u poslednjem kolu gostuje slovenačkom sastavu i zbog toga još uvek ništa nije gotovo po pitanju konačnog poretka na tabeli.

Ono što već sada znamo jeste to da će na završnom turniru u Čačku igrati Borac, Vršac, Krka i Primorska i to su četiri ekipe koje će se boriti za mesto koje garantuje plasman u ABA ligu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ABA 2 - Srbija sa dva predstavnika na Fajnal foru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2018

Srbija će na završnom turniru druge ABA lige u Čačku imati dva predstavnika, a pored Borca i Vršca nastupiće još Krka i Primorska...Kolo pre kraja ligaškog dela druge ABA lige kompletiran je spisak učesnika završnog turnira koji će biti održan u Čačku...Borac je savladao Bosnu (87:68) ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.