ABA 2 LIGA: Mladost na korak od polufinala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 16:23

ABA 2 LIGA: Mladost na korak od polufinala (VIDEO)

Ubedljiv trijumf srpskog tima.

Košarkaši zemunske Mladosti pobedili su MZT iz Skoplja sa 95:75, pa se već posle prvog meča četvrtfinale serije nalaze jako blizu plasmana u polufinale ABA 2 lige.

Bajernu je ostalo još da potvrdi odbranu titule u Bundesligi, a večeras (20.30) mu u goste stiže Leverkuzen, i to je dobra prilika da Bavarci pokažu da im nema premca u Nemačkoj. Kvota na keca je 1,50, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Bajern - Leverkuzen.

Najefikasniji u sastavu Mladosti, bili su Trej Dreksel sa 24, Dušan Tanasković sa 19, Stefon Gombol sa 18 i Luka Mitrović sa 11 poena.

Kod MZT Skoplja, bolji od ostalih, bili su Ivan Karačić sa 15, Frenk Tarner sa 10 i Bojan Krstevski sa devet poena.

Revanš meč je na programu 22. aprila, a pobednik dvomeča između Mladosti iz Zemuna i MZT Skoplja će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Borac Banjaluka - Podgorica.

Tim iz Republike Srpske ima prednost od četiri poena, jer je u prvom meču slavio 90:86.

ABA 2 liga, četvrtfinale

Borac Banjaluka - Podgorica 90:86

Spars Sarajevo - Zlatibor Čajetina 79:82

Mladost Zemun - MZT Skoplje 95:75

16.00 Studentski centar - Sloboda Užice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.