Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 21:47

A u Lisabonu muk - sevnula levica, Atalanta vodi! (VIDEO)

Sjajan udarac Pašalića, PSŽ u problemu

Strašno dobro igra Atalanta ove sezone, da je malo ranije počela da niže pobede možda je mogla da proba i do Skudeta da dođe, ali niko ne može da kaže da ovaj tim ne može daleko u Ligi šampiona. Uverio se u to PSŽ koji gubi u Lisabonu posle pogotka Marija Pašalića.

Atalanta je do prednosti u četvrtfinalu Lige šampiona došla u 27. minutu kada je hrvatski fudbaler na jako lep način savladao Kejlora Navasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Došla je lopta do njega u šesnaestercu, sevnula je levica, nije mnogo Pašalić razmišljao, pa je posle svega lopta zaigrala u mreži.

Krenula je Boginja provincije agresivno, napala je PSŽ i došla do prednosti. Sveci su u problemima. Možda je ovo i kazna za onaj promašaj Nejmara.

Mogli smo da očekujemo da Atalanta može da zaprži čorbu PSŽ-u, teško da je to neko tako hrabro mogao da kaže, ali osećalo se da Atalanta svojim brutalnim ritmom i presingom može da napravi problem. I to se i događa upravo.

Atalanta vodi i ima prednost protiv skupocenog Pari Sen Žermena - 1:0! Videćemo koliko Boginja provincije može da izdrži u takvom ritmu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.