3.HNL: Ovce umesto novčanih premija

Izvor: B92, 27.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3.HNL: Ovce umesto novčanih premija



Ivica Šupe, odbrambeni igrač hrvatskog trećeligaša FK Zagora, veoma se iznenadio kada je dolazeći na posao zatekao stado ovaca koje ga čekalo.

Lokalni pastir i sponzor kluba Joško Bralić obećao je kao nagradu ovcu svakome ko postigne gol, a Ivica Šupe bio je strelac 16 puta.

"Mi smo samo jedan mali fudbalski klub i jednostavno nismo mogli da pronađemo drugog sponzora. U našem selu se ne bavimo industrijom i bili smo oduševljeni kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Joško Bralić ponudio podršku u ovcama", izjavio je portparol Zagore pošto što su mediji preneli priču da trećeligaški klub svoje igrače isplaćuje u ovcama.

"Zaista sam se iznenadio", rekao je 29-godišnji fudbaler.

"Ali još uvijek ne znam gde ću sa tolikim ovcama, s obzirom da ove sezone planiram da dam još mnogo golova", dodao je Šupe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.