2. produžetak ispred svlačionica!

Izvor: B92, 13.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2. produžetak ispred svlačionica!



Utakmica Crvena zvezda - Budućnost, koja je posle 45 minuta pripala crveno-belima imala je i svoj drugi produžetak, ali u hodniku ispred svlačionica dva tima. Gostima iz Podgorice izuzetno je teško pao treći poraz za redom od Crvene zvezde u Beogradu, a najtanje živce imao je talentovani Vladimir Dašić, koji je inicirao incident bez ozbiljnijih posledica.

Krilni košarkaš Budućnosti prolazeći pored svlačionice Crvene zvezde poručio je igračima domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima uz seriju psovki da ućute. Na te reči među prvima su reagovali povređeni plejmejker Igor Milošević i Elmedin Kikanović, a ubrz su se u gužvi našli igrači oba tima, kao i pojedini funkcioneri.

Na sreću, sve se završilo samo na verbalnom prepucavanju zahvaljujući nekolicini "hladnih" glava iz oba tabora, a u smirivanju situacije najviše se istakao centar Budućnosti i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vladislav Dragojlović.

Na konferenciji za novinare, šef stručnog štaba Crvene zvezde Stevan Karadžić objasio je šta se dogodilo u hodniku:

"Došlo je do provokacije. Naši igrači su bili u svlačionici i slavili su pobedu, kada je jedan košarkaš Budućnosti dobacio nešto u prolazu. Usledile su čarke, ali se ništa spektakularno nije desilo. Bilo je zaletanja sa obe strane, ali se sve završilo na verbalnom sukobu, bez ozbiljnijeg incidenta", istakao je Karadžić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.