Sloboda Mićalović iskreno o studentskim danima

Izvor: 011vodič.com, 24.Jan.2021, 11:31

Sloboda Mićalović iskreno o studentskim danima

Sloboda Mićalović Ćetković je jedna od najlepših i najomiljenijih domaćih glumica. Rođena je i odrasla u Leskovcu, gradu koji krasi poseban i prepoznatljiv dijalekt.
O svojim studentskim danima, snalažljivosti ali i neprijatnostima koje je imala zbog „neobičnog “ govora, otvoreno je pričala u emisiji Ivana Stankovića „Šta sam sebi & ko sam tebi“ na televiziji K1.
-Moraš biti snalažljiv kada >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa 17 godina upišeš fakultet i iz Leskovca dođeš u Beograd i nemaš nikoga. Imala sam ja Vericu Rakočević koja mi je tetka, ali ona žena ima svoju porodicu, decu, nisam mogla da joj se „nakačim na vrat“ i da živim tu. I onda moraš da shvatiš da moraš da se boriš. Moje opredeljenje je bilo da se borim kvalitetom, ulogama, talentom – rekla je Sloboda Mićalović.
Na pitanje da li joj je bilo teško da prepoznatljivi leskovački akcenat prilagodi beogradskom, rekla je:
-Da. Smejali su mi se, uglavnom, i nije mi bilo prijatno. Ali sam ja bila toliko stabilna i rekla sam „čekajte, ljudi, pa dajte mi malo vremena“. Odlučila sam da radim na tome sa profesorkom Mrkić, koja je strpljivo radila sa mnom.
Ipak, kaže, kada je „uhvati“ jača emocija i te kako zna da se prebaci na leskovački akcenat.
-Kada nešto objašnjavam ili se raspravljamo oko nečega, Vojin mi ispravi akcenat, pa ga i ja ispravim, pa nastavim dalje da objašnjavam – priča kroz smeh Sloboda.
Inače, u rodnom Leskovcu nije bila od 2017. kada joj je otac Dragan Mićalović, glumac, preminuo. Ipak, uskoro počinje snimanje baš u Leskovcu i kako kaže psihički se priprema za to.
-Bolno mi je. Biću tamo mesec dana i pokušavam sada to da prevaziđem. Ono što je interesantno je što su lokacije snimanja dodatano emotivno otežavajuće. Snimaću u crkvi u kojoj sam se krstila, pa okolina, pa sam grad – rekla je Sloboda.
Zenablic

The post Sloboda Mićalović iskreno o studentskim danima appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.