Kad Mihajlović zapeva Đurđevdan

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Mihajlović zapeva "Đurđevdan"

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović prilikom gostovanja na italijanskoj televiziji „Sky“ oduševio je sve kada je zapevao „Đurđevdan“.

Grupa koja je muzička pratnja emisije dobro je upoznata sa tom pesmom, pa joj nije bilo teško da prati Mihajlovića, koji je takođe objasnio zašto je baš tu srpsku pesmu izabrao da je predstavi italijanskoj publici.

U Srbiji svaka porodica ima svog sveca, zaštitnika. Moj je Sveti Nikola. Đurđevdan je slava koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slave gotovo svi Romi, a pošto navijači Crvene zvezde sebe zovu ’ciganima’ i njima je ovo jedna od omiljenih pesama“, rekao je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PA ON NE PEVA SAMO: Mihajlović sa krova zgrade pogađa bazenčić (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović oduševio je sve fanove pesmom “Đurđevdan” koju je pevao na jednoj italijanskoj televiziji, ali ovo će vas još više oduševiti.. . Naime, majstor slobodnjaka je prihvatio izazov voditelja TV SKY i otišao je na krov zgrade gde su se takmičili ko će više...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.