Škoda najbolji proizvođač automobila

Izvor: S media, 25.Jul.2010, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Škoda" najbolji proizvođač automobila

"Škoda" se nekad spominjala u vicevima kad se govorilo o automobilskim motorima. Pričalo se kako ima ubrzanje astmatične kornjače ili kako je rđa njena jedina boja.

Ali, takve kritike nisu omele ljude iz "Škode" u radu, i danas su izrasli u respektabilnu auto kuću. To je potvrdilo i najnovije istraživanje britanske asocijacije "Vič?" kojim je, prema glasovima potrošača, " >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Škoda" proglašena za najboljeg proizvođača automobila. Češki proizvođač je doživio potpuni zaokret nakon što ga je 1991. preuzeo "Folksvagen".

Istraživanje, kojim su obuhvaćena mišljenja 64.000 vlasnika automobila, je donelo makar malo pozitivnosti za "Tojotu" koja ima vrlo lošu godinu iza sebe, budući da su morali da povuku veliki broj vozila zbog tehničkih grešaka, što je veoma narušilo njihov ugled.

Izvor: sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.