Sedam osoba povređeno u udesu

Izvor: Studio B, 16.Maj.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam osoba povređeno u udesu

Sedam osoba je povređeno, od kojih dvoje teže, u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 11.20 časova na novoj obilaznici od Batajnice do Dobanovaca.

Nesreća se dogodila kada je "škoda oktavija" naletela na kombi koji je prevozio radnike.

Kako saznajemo, oba vozila kretala su se u smeru ka Dobanovcima, a kombi je na obilaznici pravio polukuružno kada ga je bočno udario auto.

Četiri ekipe hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vozač i jedan putnik iz kombija su na reanimicaiji. Povređene su iz smrskanih vozila izvlačili vatrogasci, a saobraćaj se na tom delu obilaznice odvijao otežano i naizmenično više od dva sata.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.