Počela proizvodnja novog Škoda Octavia Scout modela

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela proizvodnja novog Škoda Octavia Scout modela

Škoda Octavia Scout model je počeo da silazi sa proizvodne trake fabrike češke kompanije u mestu Mlada Boleslav. Ovaj model namenjen za sve terene pleni svojim grubim izgledom i očekivanom mnogostranosti.

Pored toga što je veoma moćan ovaj model je specifičan i po tome što su mu potrošnja i emisije smanjeni u odnosu na ranije Škoda modele za 20%. U tipičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Škoda maniru ovaj crossover karavan nudi dosta prostora, vrhunsku funkcionalnost, izuzetno dobre bezbednosne sisteme za pristojnu sumu novca. Nova Škoda Octavia Scout je istinski automobil za porodice kada odlaze na odmor jer se jednako dobro ponaša kako u gradu tako izvan puteva.

foto © Škoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.