Ženeva: Damask spreman da razgovara o političkim pitanjima

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženeva: Damask spreman da razgovara o političkim pitanjima

31.01.2014. -

Sirijske vlasti su spremne da pregovaraju u Ženevi ne samo o humanitarnim, već i o političkim pitanjima, kažu u stalnom predstavništvu Rusije u OUN.

Na zvaničnom Tviter blogu predstavništva u Ženevi piše da su se juče ruski diplomatski predstavnici sastali sa zamenikom ministra spoljnih poslova Sirije Fejsalom Mikdadom.

Ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << je saopštavano da su nesuglasice između zaraćenih sirijskih strana nepremostive. Opozicija traži da se razgovara o formiranju prelazne vlade, a Damask da se prvo reši pitanja nasilja i terorizma.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snežna mećava u Americi odnela 12 života

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014

31.01.2014. -..Život u južnim američkim državama Džordžija, Luizijana, Misisipi, Južna Karolina i Alabama paralisale su snežna mećava i hladnoća. Palo je do 25 cm snega, a temperatura na pojedinim mestima do minus trideset...Nevreme je odnelo najmanje 12 života. Zaustavljen je saobraćaj na...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.