Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Stidmo se Borisa Džžonsona

Izjava ššefa britanske diplomatije Borisa Džžonsona da protivnici rata u Siriji treba da organizuju demonstracije ispred Ambasade Rusije u Londonu izazvali su osećanje stida u ruskom spoljnopolitičkom resoru, saopštila je ruska zvaničnica.

- Očigledno je da je Boris Džžonson sa reči preššao na dela i primenio oružžje kojim je pretio - stid. Zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga se stidimo - rekla je predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, preneo je Sputnjik.

Pročitajte još:

Nastupajući u utorak u Parlamentu Velike Britanije Džžonson je izrazio čuđenje zbog toga ššto dejstva Moskve ne privlače dovoljno pažžnje.

- Voleo bih da vidim demonstracije ispred Ambasade Rusije. Gde je sada koalicija? ’Zaustavite rat‘? Gde su oni? - izjavio je Džžonson.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.