Voz udario Sirijku kod Miratovca

Izvor: JužneVesti.com, 08.Okt.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario Sirijku kod Miratovca

Dok je prelazila prugu u blizini Miratovca kod Preševa, na 29-godišnju ženu iz Sirije naleteo je voz koji se kretao iz Srbije ka Makedoniji. Polomljeno joj je više rebara i u stabilnom je stanju.

Prema rečima portparola vranjske policije Dragana Stamenkovića, ovaj slučaj je prijavljen sinoć u 23:40, i to nakon što su policajci koji su patrolirali u blizini pruge začuli zapomaganje i jauke povređene žene.

Ekipe Hitne pomoći su Sirijku dovezli u Zdravstveni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centar u Vranju gde je, kako kaže portparol ove ustanove Beba Kanački, konstatovano da je zadobila frakture od 3 do 8 rebara sa desne strane.

Ona je najpre zbrinuta na odeljenju Opšte hirurgije, ali je potom transportovana zbog težine povreda u niški Klinički centar - kažu u Zdravstvenom centru Vranje.

U KC Niš potvrdili su Južnim vestima da je žena smeštena na Odeljenju grudne hirurgije i da je trenutno u stabilnom stanju.

U Miratovcu se nalazi Prihvatni centar za izbeglice, ali, kako saznajemo u policiji, povređena Sirijka nije bila registrovana kao izbeglica, već je bila u društvu još 4 ilegalna imigranta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.