VIDEO: Žena javno pogubljena zbog preljube

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Žena javno pogubljena zbog preljube

Džihadisti povezani sa Al Kaidom javno su pogubili ženu optuženu za preljubu na severozapadu Sirije, što je 14. egzekucija zbog vanbračnog seksa ili homoseksualnosti od jula prošle godine, saopštila je danas Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Ekstremistička grupa Al-Nusra Front objavila je video snimak na kojoj se vidi vezana žena koju ubijaju u gradu Maret Masirin, u sirijskoj provinciji Idlib, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su je optužili za preljudu i skrnavljenje planete Zemlje, a sve to su gledali okupljeni civili i borci.

Ostali slučajevi pogubljenja koje je dokumentovala Opservatorija čije je sedište u Londonu, uključuju muškarca optuženog za preljubu, koji je kamenovan na smrt u gradu Sarakeb istoj provinciji Idlib.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.