U Alepu poginulo 48 i ranjeno oko 100 osoba

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Alepu poginulo 48 i ranjeno oko 100 osoba

U nizu eksplozija u sirijskom gradu Alep poginulo je 48 i oko 100 je ranjeno, pretežno pripadnika vojske lojalne predsedniku Bašaru al Asadu, saopštila je sirijska Opservatorija za ljudska prava.

Tri eksplozije su ođeknule u nekoliko minuta na centalnom gradskom trgu Sadalah al Džabiri, a još jedna bomba je eksplodirala nekoliko stotina metara dalje, javila je sirijska državna televizija, prenela je agencija AFP. 

U telefonskoj izjavi za AP, stanovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Alep je posvedočio da su na centralnom gradskom trgu skoto potpuno uništeni oficirski klub i hotel i da je još jedna zgrada sravnjena sa zemljom. 

Američka agencija tvrdi da su tri bombaša samoubice aktivirala automobil-bombe na ovom trgu.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.