Upad u sirijsku ambasadu u Stokholmu, 10 uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upad u sirijsku ambasadu u Stokholmu, 10 uhapšenih

STOKHOLM -

U Stokholmu je uhapšeno 10 demonstranata koji su danas upali u ambasadu Sirije u Švedskoj i demolirali njene prostorije, saopštila je danas švedska policija.

Portparol policije Sven-Erik Olson potvrdio je da niko nije povređen i da se svi službenici te ambasade nalaze na sigurnom, prenela je agencija AP.

Uhapšeni su optuženi za nanošenje materijalne štete na imovini ambasade Sirije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naveo je Olson.

On je rekao da su vandali deo veće grupe koja je demonstrirala protiv načina na koji se sirijski predsednik Bašar al Asada odnosi prema opozicionim grupama u Siriji gde, gotovo godinu i po dana, besni nasilje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demolirana sirijska ambasada u Stokholmu

Izvor: Kurir, 14.Avg.2012

Uhapšeno 10 demonstranata koji su upali u diplomatsko predstavništvo..STOKHOLM - U Stokholmu je uhapšeno 10 demonstranata koji su danas upali u ambasadu Sirije u Švedskoj i demolirali njene prostorije, saopštila je danas švedska policija...Portparol policije Sven-Erik Olson potvrdio je da niko...

Nastavak na Kurir...

Troje Mađara oteto u Siriji

Izvor: Blic, 15.Avg.2012, 00:05

Troje državljana Mađarske oteto je u Siriji, izjavio je danas šef mađarske jedinice za borbu protiv terorizma Janoš Hajdu...Hajdu je, na konferencij za novinare, rekao da su Mađari oteti kasno sinoć u Damasku. Pored njih, kidnapovana su još trojica Sirijaca...Među otetim Mađarima su dvojica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.