Teroristi vojsci Sirije predaju teško naoružanje

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teroristi vojsci Sirije predaju teško naoružanje

Damask -- Borci Islamske države i Al Nusre počeli su da ostavljaju teško naoružanje sirijskoj vojsci u južnom delu glavnog grada Sirije Damaska, prenosi „Sputnjik“.

Kako se navodi, inženjerske jedinice sirijske vojske došle su sa predstavnicima UN blizu Jarmuk kampa u južnom Damasku da uzmu teško naoružanje od terorista.

„Teroristi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su predali oružje sa svojim porodicama biće odvedeni ka Bir al Kasabu na istočnom delu Damaska“, rekao je za Ria Novosti neimenovani izvor iz vojske.

„Sputnjik“ piše da je ukupan broj od 3.500 boraca i njihovih porodica prihvatilo da napusti predgrađe Al Hadžar al Asvad u kojem se nalazi kamp.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Damask: Islamisti predaju sirijskoj vojski teško naoružanje

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2015, 00:07

DAMASK - Teroristi IS (takozvane Islamske države), Nusra fronta i ostalih terorističkih organizacija počeli su da predaju teško naoružanje sirijskoj vojsci na području palestinskog kampa Jarmuk, na jugu Damaska, saopštio je izvor iz sirijske vojske...„Juče je pristiglo 18 autobusa vojnih inženjera...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.