Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jul.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijske opozicione grupe dogovorile mapu puta

Dvije najveće opozicione grupe u Siriji, koje su dugo bile u sukobu, danas su saopštile da su napravile dogovor o mapi puta, s ciljem okončanja građanskog rata i osnivanja prelazne vlade.

Zvaničnici sirijske Nacionalne koalicije i Nacionalnog koordinacionog tijela su svoju odluku danas saopštili novinarima u Briselu.

Zvaničnik Savan Akaš rekao je da su se dvije grupe dogovorile da podijele odgovornost, kako bi zaštitile "sirijsku krv".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Opozicione sirijske grupe postigle dogovor

Izvor: Akter, 24.Jul.2015

Dve najveće opozicione grupe u Siriji, koje su dugo bile u sukobu, danas su saopštile da su napravile dogovor o mapi puta, u cilju okončanja gradjanskog rata i osnivanja prelazne vlade..Zvaničnici sirijske Nacionalne koalicije i Nacionalnog koordinacionog tela su svoju odluku danas saopštili novinarima...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.