Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijske granate ponovo na teritoriju Turske

Turska artiljerija je danas paljbom uzvratila na dve sirijske granate koje su pale na tursku teritoriju. Granate su pale na prazno polje u provinciji Hataj blizu sirijske granice. Nema izveštaja o žrtvama. Zvaničnik turskog ministarstva vanjskih poslova nije mogao odmah potvrditi ovaj izveštaj, ali je rekao da je odgovor turskih pograničnih jedinica za svaku granatu ispaljenu iz Sirije koja padne na tursko tle postala rutinska stvar.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Turska artiljerija odgovorila na sirijske granate

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2012

Turska artiljerija je odgovorila u petak na dvije sirijske granate koje su pale na turski teritorij, ali nije bilo žrtava, izvjestio je državni kanal TRT. Sirijske granate pale su u nenaseljenu oblast u pokrajini Hatay, a turski odgovor je upućen također na nenaseljenu oblast, objavio je kanal. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.