Šef protokola Asada opovrgao sopstveno bekstvo

Izvor: Vostok.rs, 11.Avg.2012, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef protokola Asada opovrgao sopstveno bekstvo

11.08.2012. -

Rukovodilac službe protokola predsednika Sirije Muhidin Maslamani obratio se javnosti preko državne televizije i opovrgao ranija saopštenja o tome da je prešao na stranu pobunjenika, prenosi «Al-Arabija». 

Prema rečima Maslamanija, novost o njegovom navodnom bekstvu ga je zatekla u Libanu gde se redovno leči. «Kada sam čuo ta saopštenja bio sam šokiran i odmah se vratio u Damask», - rekao je Maslamani. Uz to je dodao da je širenje sličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << informacija pokušaj da se «zamuti voda» u Siriji i omete normalan život njenih građana, kao i da se nanese šteta reputaciji predsednika države Bašara Asada.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.