Ruske crne rupe oduvale britansku podmornicu

Izvor: Mondo, 17.Apr.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske "crne rupe" oduvale britansku podmornicu

Ruske podmornice, koje zapadni stručnjaci zovu "crne rupe" jer su gotovo nečujne, sprečile su britansku podmornicu da priđe obali Sirije i učestvuje u napadima prošlog vikenda.

Foto: Youtube/screenshot/MilitaryZone

Britanski "Tajms" navodi da se, dok je britanska premijerka Tereza Mej donosila odluku o tome da li da izvede napade protiv Sirije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , prava drama odvijala na površini Istočnog Sredozemlja.

Naime - kraljevsku mornaričku podmornicu naoružanu krstarećim raketama, presrele su ruske "crne rupe", zbog čega je morala da zaroni i provede nekoliko dana pokušavajući da izbegne otkrivanje.

Britanci u panici: OSVETA Putina?! (FOTO)

List piše da se igra "mačke i miša" odigravala nekoliko dana uoči bombardovanja Sirije i da su se ruskim podmornicama pridružila dva ruska broda i avion za otkrivanje podmornica.

Ruske podmornice "crne rupe" pripadaju klasi "klio", a bile su stacionirane u sirijskoj luci Tartus kako bi sprečile britansku podmornicu da se približi Siriji i napadne je.



Izvor: Yolutube/MilitaryZone

Te vrste podmornica veoma brze i naoružane torpedima, kao i krstarećim i protivpodmorničkim raketama.

"Razorili smo ih", slike Sirije iz svemira FOTO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.