Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija počela da patrolira severom Sirije – helikopterima

Ruske vazdušno-kosmičke snage počele su sa svakodnevnim patrolama severnih provincija u Siriji, izjavio je ruski vojni pilot Dmitrij Ivanov.

Kako je rekao, kontrola situacije se sprovodi prema nekoliko unapred isplaniranih ruta, a letovi se izvode u paru na visini od oko 50 metara.
Osnovni zadatak vazdušne patrole je da se osigura bezbednost konvoja vojne policije.
Letovi ruskih helikoptera su svakodnevni, dodao je Ivanov.
Podsetimo, ruska vojna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << policija sprovodi patrolu severnih sirijskih provincija u skladu sa memorandumom o razumevanju koji su potpisali ruski i turski predsednici u Sočiju 22. oktobra.

The post Rusija počela da patrolira severom Sirije – helikopterima appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Rusi rasporedili HELIKOPTERE na severoistoku Sirije

Izvor: Blic, 08.Nov.2019

Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu. Moskva će svoje svoje helikoptere rasporediti duž nekoliko patrolnih ruta na visini od 50-60 metara, rekao je ruski vojni pilot Dmitrij...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.