Izvor: Blic, 08.Nov.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi rasporedili HELIKOPTERE na severoistoku Sirije

Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu. Moskva će svoje svoje helikoptere rasporediti duž nekoliko patrolnih ruta na visini od 50-60 metara, rekao je ruski vojni pilot Dmitrij Ivanov.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Turska

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija je rasporedila helikoptere na severu Sirije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019

Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu...Moskva će svoje svoje helikoptere rasporediti duž nekoliko patrolnih ruta na visini od 50-60 metara, rekao je ruski vojni pilot Dmitrij...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RUSIJA RASPOREDILA HELIKOPTERE U SIRIJI: Pojačanje za ruske vojnike na terenu duž granice sa Turskom!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2019

Rusija je rasporedila vojne helikoptere za patroliranje u područje blizu sirijske granice s Turskom kako bi pomogli zaštiti ruske vojne policije koja radi na terenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.