Rojters: Ubijen ministar vojske Islamske države?

Izvor: Blic, 08.Mar.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojters: Ubijen ministar vojske Islamske države?

Jedan od vođa "Islamske države" Abu Omar al-Šišani najverovatnije je ubijen 4. marta u vazdušnom napadu međunarodne koalicije predvođene SAD u blizini sirijskog grada Šadadija, rekli su američki zvaničnici Rojtersu.

SAD ponudile su oko pet miliona dolara za informaciju u vezi sa Šišanijem, koji je poznat i kao Omar Čečen.

Zvaničnici kažu da je Šišani, inače gruzijski državljanin, obavljao funkciju ministra vojske "Islamske države", a ranije su se u medijima pojavljivale informacije o njegovoj smri.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen jedan od vođa "Islamske države"?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2016

VAŠINGTON - Jedan od vođa "Islamske države" Abu Omar al-Šišani najvjerovatnije je ubijen 4. marta u vazdušnom napadu međunarodne koalicije predvođene SAD u blizini sirijskog grada Šadadija, rekli su američki zvaničnici Rojtersu...SAD ponudile su oko pet miliona dolara za informaciju u vezi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.