Izvor: 011vodič.com, 14.Nov.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pancir štiti ruske helikoptere na severu Sirije /video/

Na aerodromu Kamišli na severu Sirije raspoređeni su protivvazdušni sistemi “Pancir-S”, saopštila ej televizija Zvezda.
U El Kamišli je prebačeno nekoliko helkikoptera sa ruske aviobaze Hmejmim.
„To je prva grupa borbenih helikoptera ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga ovde, na severu Sirije. Spremaju se za sletanje. Istorijski trenutak – od danas na aerodromu grada Kamišli će stalno dejstvovati naša avijaciona grupa. Sa zemlje helikoptere pokrivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sistemi PVO „Pancir“. Mesto sletanja su blokirali vojni policajci“, navodi se u reportaži.

Protivvazdušni sistem „Pancir“, kopnenog i morskog baziranja, predviđen je za zaštitu civilnih i vojnih objekata od svih savremenih i perspektivnih sredstava vazdušnog napada u bilo kojoj klimatskom i radioelektronskoj situaciji, danju i noću, na bliskoj udaljenosti.
Kompleks može da zaštiti objekat od kopnenih i nadvodnih pretnji.
The post Pancir štiti ruske helikoptere na severu Sirije /video/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sistemi „Pancir S“ raspoređeni na severu Sirije radi zaštite ruskih helikoptera

Izvor: Vostok.rs, 14.Nov.2019

Na aerodromu Kamišli na severu Sirije raspoređeni su PVO sistemi "Pancir S", prenosi ruski vojni TV kanal "Zvezda". Prethodno je nekoliko helikoptera iz ruske vazduhoplovne baze Hmeimim premešteno na Kamišli. "Ovo je prva grupa ruskih borbenih helikoptera ovde na severu Sirije. Ovo je istorijski...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.