Orlando Blum sa izbjeglicama u Đevđeliji

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum sa izbjeglicama u Đevđeliji

Holivudski glumac Orlando Blum posjetio je izbjeglice iz Sirije, koje se trenutno nalaze u Makedoniji.

Zvijezda „Gospodara prstenova“ prošetao se Đevđelijom, pričao sa migrantima i fotografisao se sa njima u želji da skrene pažnju medija na njihov problem.

Blum, koji je u Makedoniji u svojstvu ambasadora Unicefa, posjetio je registracioni centar u Đevđeliji, gdje se izbjeglice popisuju prije nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što nastave put.

Razgovarao je sa odraslima o problemima koji su ih zadesili, ali su mu najviše mladi i djeca prilazili.

Njegova posjeta izazvala je veliku medijsku pažnju, a Blum je napravio desetine fotografija sa izbjeglicama kako bi ih podijelio sa internetu.

(RTS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Orlando Blum sa izbeglicama u Makedoniji

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2015

Holivudski glumac Orlando Blum posetio je izbeglice iz Sirije, koje se trenutno nalaze u Makedoniji...Zvezda "Gospodara prstenova" prošetala se Đevđelijom, pričala sa izbeglicama i fotografisala sa njima u želji da skrene pažnju medija na njihov problem...Blum, koji je u Makedoniji u svojstvu ambasadora...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.