Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland naredio pojačane udare na IS u Iraku i Siriji

Francuski predsednik Fransoa Oland danas je naredio da se pojačaju vazdušni udari francuskih aviona protiv džihadista Islamske države u Iraku, kao i u Siriji nakon napada u Parizu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Fransoa Oland je dao neophodne instrukcije za intenziviranje vojnih operacija koje su u toku u Siriji kao i Iraku", navodi se u saopštenju, prenosi AFP.

Saopštenje je objavljeno nakon što se Oland sastao sa ministrima iz svog kabineta i vojnim komandantima.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland naredio: Udarite jako na ISIS

Izvor: Mondo, 19.Nov.2015

Francuski predsednik Fransoa Oland je naredio da se pojačaju vazdušni udari francuskih aviona protiv džihadista Islamske države u Iraku, kao i u Siriji nakon napada u Parizu, saopšteno je iz njegovog kabineta...Foto: Stephane de Sakutin, Pool via AP.."Fransoa Oland je dao neophodne instrukcije za...

Nastavak na Mondo...

Oland naredio pojačane udare na IS u Iraku i Siriji

Izvor: Blic, 19.Nov.2015

Francuski predsednik Fransoa Oland danas je naredio da se pojačaju vazdušni udari francuskih aviona protiv džihadista Islamske države u Iraku, kao i u Siriji nakon napada u Parizu, saopšteno je iz njegovog kabineta..."Fransoa Oland je dao neophodne instrukcije za intenziviranje vojnih operacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.