Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu pozvao na globalnu akciju protiv Irana

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozvao je danas međunarodnu zajednicu da preduzme akciju kako bi sprečila Iran da izvede napade na Izrael.

Netanjahu koji teži da ponovo postane premijer nakon izbora 17. septembra postavio je danas kratki video na društvenim mrežama poručivši da će se Izrael braniti "kako god bude neophodno".

U poslednjih nekoliko nedelja Izrael je navodno napao ciljeve proiranskih organizacija u Libanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Siriji i Iraku.

Izraelska vojska je u subotu potvrdila da je izvela udare iz vazduha na iranske dronove u Siriji spremne da napadnu Izrael, kako je navedeno.

Izrael međutim nije komntarisao nedavne udare u Iraku koji mu se pripisuju, ali su američki zvaničnici rekli da je ta zemlja izvela bar jedan napad na iranske mete.

"Izrael će nastaviti da brani svoju bezbednost svim neophodnim sredstvima i pozivam međunarodnu zajednicu da deluje momentalno da zaustavi iranske napade", poručio je danas Netanjahu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanjahu pozvao na globalnu akciju protiv Irana

Izvor: Danas, 26.Avg.2019

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozvao je danas međunarodnu zajednicu da preduzme akciju kako bi sprečila Iran da izvede napade na Izrael. Članak Netanjahu pozvao na globalnu akciju protiv Irana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.