Neopisiva sreća: Saznao da mu je sin živ

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neopisiva sreća: Saznao da mu je sin živ

Hemijski napad u Siriji odneo je na stotine država, a dok SAD i ostali njeni saveznici odlučuju da li će napasti tu zemlju i svrgnuti predsednikaBašara al Asada, jedan dirljiv video osvojio je društvene mreže. Na video snimku je otac koji se ponovo susreće sa sinom, za koga je mislio da je poginuo u napadu hemijskim oružjem.

Mislio je da mu je sin poginuo, ali srećom, mališan je preživeo

Video je navodno snimljen u gradu Zamalka koji se nalazi na jugozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Sirije, prenosi ''Index.hr''.

 

Prizor je mnoge dirnuo, ali nikoga kao mladog otac kojeg su rođaci morali da pridrže kako se ne bi onesvestio. Iako većina gledalaca ne mogu da razumeju jezik kojim se u videu govori, emocije aktera govore više od svih reči.

 

Pročitajte i:

  Sirija: Branićemo se oružjem iznenađenja SAD i Evropa: Sirijska vojska upotrebila hemijsko oružje! Možda... Del Ponte: Hemijsko oružje upotrebili pobunjenici SAD spremne da napadnu Siriju SAD: Hemijsko oružje upotrebljeno, Asad uništavao dokaze SAD: Ne rušimo Asada nego branimo međunarodno pravo Kameron i Obama sigurni da je Asad kriv

 

Snimak je otkrio Maks Fišer iz Vašington Posta, koji ga opisuje kao jedan od retkih svetlih trenutaka u situaciji koja vlada u Siriji.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.