Napadnut sin imama koji se protivi odlasku na ratišta

Izvor: RTS, 04.Mar.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut sin imama koji se protivi odlasku na ratišta

Maloletni sin imama iz Velike Kladuše Selvedina Beganovića, poznatog po protivljenju odlasku mladića iz Bosne i Hercegovine na ratišta u Siriji i Iraku, napadnut je na sličan način kao i ranije njegov otac.
Kako je preneo sarajevski Dnevni avaz, šesnaestogodišnji Amar Beganović napadnut je sinoć u jednom selu kod mesta Visokog, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dvadesetak kilometara udaljenom od Sarajeva.
U selo Porječani imam Beganović poslat je prošle nedelje na osnovu odluke poglavarstva Islamske zajednice pošto je ranije četiri puta napadnut u selu Trnovi kod Velike Kladuše, prenosi Tanjug.
List piše da je njegov sin napadnut na stepeništu kuće u kojoj privremeno boravi porodica Beganović, a da ga je napadač ubo nožem u nogu i nekoliko puta udario u glavu.
Dečaku je posle napada ukazana lekarska pomoć, a policija je započela istragu ne bi li pronašla napadača.
Ranija četiri napada na imama Beganovića, koja su takođe prijavljena policiji nikada nisu rasvetljena, podseća list.
Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić potvrdila je Feni da je sinoć izvršen uviđaj i da se prema prvim informacijama radi najverovatnije o jednom napadaču, a policija nastavlja rad na njegovoj identifikaciji i pronalasku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut sin bosanskog imama koji se protivi odlasku u džihad

Izvor: Blic, 04.Mar.2015

Maloletni sin imama iz Velike Kladuše Selvedina Beganovića, poznatog po protivljenju odlasku mladića iz Bosne i Hercegovine na ratišta u Siriji i Iraku, napadnut je na sličan način kao i ranije njegov otac...Kako je preneo sarajevski "Dnevni avaz", šesnaestogodišnji Amar Beganović napadnut je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.