Napad u Siriji je FARSA, Putin i Tramp su NERAZDVOJNI

Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napad u Siriji je FARSA, Putin i Tramp su NERAZDVOJNI"

Američka kongresmenka Maksin Voters veruje da iza raketnog napada SAD na Siriju stoji želja predsednika Donalda Trampa da odvuče pažnju sa ukidanja sankcija protiv Rusije.

Članica Predstavničkog doma američkog Kongresa ovo je izjavila na mitingu u Vašintonu prenosi američki portal "The Huffington Post".

Po njenom mišljenju eskalaciji napetosti između Moskve i Vašingtona zbog situacije u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sirijom je samo „predstava“. Ona verue da su američki predsednik Donald Tramp, i ruski lider Vladimir Putin „nerazdvojni“ prijatelji, a krajnji cilj rasplamsavanja „fiktivne zatagnutosti“ je ukidanje sankcija koje zabranjuju isporuku opreme za naftna istraživanja na velikim dubinama i eksploataciju nafte na Arktiku.

Kongresmenka je već poznata po sličnim izjavama, pa je tako svojevremeno rekla da je Tramp spreman da se baci u zagrljaj ruskom predsedniku, dok on nastavlja napade na Koreju. Posle toga su se poznati ruski "telefonski huligani" Leksus i Vovan našalili sa ovom damom koja je poverovala da joj telefonira premijer Ukrajine Grojsman.

Oni su joj saopštili da se Rusija meša u unutrašnje poslove Limpopa. Kongresmenka je to ozbiljno shvatila i obećala da će se pozabaviti tim problemom, prenosi "RIA Novosti".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.