MSP Sirije: vojska nije koristila balističke rakete

Izvor: Vostok.rs, 14.Dec.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP Sirije: vojska nije koristila balističke rakete

14.12.2012. -

MSP Sirije je demantovao saopštenja o primeni balističkih raketa Skud protiv ustanika. Tu laž šire u korist Turske i njenih saveznika protiv Sirije, kaže se u izjavi MSP-a. Dan ranije je anonimni izvor u administraciji SAD izjavio za televizijski kanal Fox News da je sirijska vojska ispalila nekoliko raketa Skud po teritoriji na severu zemlje, koju kontroliše opoziciona Slobodna sirijska armija.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Raul Kastro spreman za dijalog sa SAD

Izvor: Vostok.rs, 14.Dec.2012

14.12.2012. -..Šef Kube Raul Kastro je izjavio da je spreman za dijalog sa SAD o svim spornim pitanjima. „Još jednom obaveštavamo vlasti SAD da smo spremni za dijalog pod uslovom da će strane jedna drugu tretirati sa puno poštovanja. Ravnopravni dijalog mogao bi se dotaći svih postojećih bilateralnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.