LAVROV RAZGOVARAO SA TILERSONOM: Amerika napadom na Siriju IGRU prebacuje u RUKE TERORISTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAVROV RAZGOVARAO SA TILERSONOM: Amerika napadom na Siriju IGRU prebacuje u RUKE TERORISTA!

Još će razgovarati o toj temi

Ruski ministar spoljnih poslova izjavio je svom američkom kolegi Reksu Tilersonu u telefonskom razgovoru da je američki napad na aerodrom sirijske vojske igra u "rukama terorista".

Samo će teroristi imati koristi od američkih napada na sirijske vazduhoplovne baze, Lavrov je rekao Tilersonu.

Ruski i američki najviši diplomata razgovarali su o raketnom napadu SAD na Siriju.

Lavrov je istakao da izveštaji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o upotrebi hemijskog oružja od strane sirijske vlade u Idlibu nisu istiniti. Lavrov je dodao da je neophodno da se sprovede nepristrasna istraga o hemijskom napadu na Idlib.

Lavrov i Tilerson su se dogovorili da nastave raspravu o Siriji na sastanku sledeće nedelje tokom posete državnog sekretara SAD Moskvi.

Vesti iz Sirije i Iraka možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lavrov Tilersonu: Napad na Siriju ide na ruku ekstremistima

Izvor: RTS, 08.Apr.2017

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je u telefonskom razgovoru američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu da napad na Siriju ide na ruku ekstremistima, saopštilo je rusko ministarstvo spoljnih poslova. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.