Keri i Lavrov bez dogovora o Siriji

Izvor: B92, 05.Sep.2016, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri i Lavrov bez dogovora o Siriji

Sastanak državnog sekretara SAD Džona Kerija i ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova završen je bez dogovora o Siriji na marginama samita G20 u Kini.

Neimenovani visoki zvaničnik Stejt departmenta izjavio nakon sastanka Kerija i Lavrova da "razlike ostaju", prenosi Rojters.

Nakon susreta Lavrova i Kerija, počeo je sastanak američkog predsednika Baraka Obame i predsednika Rusije Vladimira Putina.

Bela kuća je saopštila da se Obama pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susreta sa Putinom, na marginama dvodnevnog samita koji se završava danas, sastao sa francuskim predsednikom Fransoa Olandom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel sa kojima je razgovarao o situaciji u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Keri i Lavrov bez dogovora o Siriji

Izvor: RTS, 05.Sep.2016

Sastanak državnog sekretara SAD-a Džona Kerija i ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova završen je bez dogovora o Siriji na marginama samita G20 u kineskom gradu Hangdžou. . Neimenovani visoki zvaničnik Stejt...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.