Izraelski avioni bombardovali teritoriju Sirije

Izvor: Vostok.rs, 17.Mar.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski avioni bombardovali teritoriju Sirije

Izraelski vojni avioni našli su se na meti napada sa zemlje nakon što su bombardovali nekoliko ciljeva na teritoriji Sirije, izjavio je portparol odbrambenih snaga Izraela.

U noći između četvrtka i petka lokalni mediji su javili da su se čuli zvuci eksplozija i sirena u oblasti Jordanske doline.

„Mogu da kažem da su sirene bile rezultat incidenta“, rekao je portparol izraelskih odbrambenih snaga govoreći o lansiranju raketa na izraelske avione koji su bombardovali ciljeve u Siriji.

Izraelska strana nije imala ni materijalne ni ljudske gubitke u tom incidentu.

Prošlog meseca objavljeno je da su izraelski vojni avioni napali sirijske vladine snage stacionirane u zapadnom predgrađu Damaska u blizini libanske granice.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska Sirije oborila izraelski avion!

Izvor: Blic, 17.Mar.2017

Izraelski vojni avioni našli su se na meti napada sa zemlje nakon što su bombardovali nekoliko ciljeva na teritoriji Sirije, izjavio je portparol odbrambenih snaga Izraela...U noći između četvrtka i petka lokalni mediji su javili da su se čuli zvuci eksplozija i sirena u oblasti Jordanske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.