Izraelska vojska presrela rakete ispaljene iz Sirije

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska vojska presrela rakete ispaljene iz Sirije

Izraelska vojska saopštila je da je presrela četiri rakete ispaljene iz Sirije, zbog čega su se oglasile sirene, a ubrzo posle toga su se čule eksplozije u Damasku.
Izraelskim zajednicama na Golanskoj visoravni nije pričinjena šteta, nakon što su u ranim jutarnjim satima sirene probudile stanovnike, navodi se u saopštenju izraelske vojske.
Za sada nema zvaničnog komentara Sirije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je državna agencija Sana javila da su se na međunarodnom aerodromu u blizini Damaska čule eksplozije.
Izraelska vojska nije komentarisala eksplozije u Siriji, ali je izraelski ministar odbrane Naftali Benet sazvao sastanak vojnog vrha u Tel Avivu.
Ministar spoljnih poslova Izrael Kac je za vojni radio rekao da će Izrael reagovati na "odgovarajući način".
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Iz Sirije ispaljene rakete na Izrael

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2019

DAMASK - Izraelska vojska saopštila da je presrela četiri rakete ispaljene iz Sirije, zbog čega su se oglasile sirene. Ubrzo poslije toga su se čule eksplozije u Damasku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.