Iz Niša ruskim avionima pomoć Siriji

Izvor: NiskeVesti.rs, 18.Okt.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Niša ruskim avionima pomoć Siriji

Sirijski grad Alep dobiće humanitranu pomoć iz Srbije, odlučilo je Ministarstvo odbrane Republike Srbije, a  transport robe obaviće ruski avioni sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki”.

Humanitarnu pomoć sirijskom gradu Alepu uputiće Ministarstvo odbrane i Vojska Republike Srbije, a pomoć se sastoji od osnovnih namirinica, ulja, brašna i šećera, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << kao i odeće, lekova i potrošnog medicinskog materijala. Alep će od Srbije dobiti i nekoliko agregata za proizvodnju električne energije.
Rusi su, za ovu operaciju, tražili dozvolu srpskih vlasti za prelet dva aviona, ali još uvek nije poznato kada će oni sleteti na niški aerodrom.

Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Pomoć za Alep ruskim avionima iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2016

Sa niškog aerodroma bi trebalo da polete ruski avioni, koji će, kako kažu u Ministarstvu odbrane, prevoziti humanitarnu pomoć u sirijski grad Alep.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.